Malauradament, aquesta opció encara no està activa!

Estem acabant de treballar perquè d’aquí a molt poc puguis utilitzar la plataforma canvia.cat a ple rendiment.

Gràcies per participar en el primer portal de causes en català i pel català!

Tancar

Volem jugar al FIFA '17 en català

CanviaCAT_Banner_Peticio

Petició:

La presència dels videojocs en català al mercat és gairebé nul·la, tant per a ordinador com per a videoconsola. Només un 9% dels videojocs estan en llengua catalana, contra el 93% disponibles en castellà i el 100%, en anglès.

En aquest context és necessària la pressió de tothom per reclamar als fabricants de videojocs que incorporin el català als seus productes. Denunciem la manca de videojocs en català per a totes les franges d’edat i en tots els dispositius.

Ho demanem per a tots els videojocs, però en el cas concret del FIFA, el videojoc de futbol més popular, i un dels més venuts any rere any, pensem que és imprescindible demanar que s’hi incorpori l’opció de configurar el joc en català, tant pel que fa a la interfície, com als comentaris i retransmissions que es fan dels partits. Fa 40 anys vàrem aconseguir la retransmissió per ràdio en català, n’hem trigat 32 per viure els partits en català a través de la televisió: ara ha arribat l’hora de viure en català els videojocs.

T’imagines poder jugar al FIFA ’17 sentint la retransmissió de Joan Maria Pou, de Joaquim Maria Puyal o de Bernat Soler? Ajuda’ns a aconseguir-ho!

Tenim dret a divertir-nos amb videojocs en català!

Participants
17521
Objectiu
16000

Dirigit a: EA Sports

Proposada per: Plataforma per la Llengua

Signa aquesta petició!

  • Introdueix un nom
  • Introdueix un cognom
  • Introdueix un Codi Postal
  • Introdueix un telèfon
  • Introdueix una adreça electrònica Ho sentim, ja existeix un usuari amb aquest email
  • He llegit i accepto la política de privacitat Has d’acceptar la política de privacitat.
    No desitjo rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de PLATAFORMA PER LA LLENGUA