Malauradament, aquesta opció encara no està activa!

Estem acabant de treballar perquè d’aquí a molt poc puguis utilitzar la plataforma canvia.cat a ple rendiment.

Gràcies per participar en el primer portal de causes en català i pel català!

Tancar

Reclamem a Playmobil
que etiqueti en català!

canviacat_playmobil_banner_peticio

Petició:

La presència de la llengua catalana en el sector del joc i la joguina és minoritària, amb només un 8% del total de productes disponibles, tal com denuncia la Plataforma per la Llengua a l’InformeCAT 2016. Així, el 92% de les joguines no tenen en compte el català i incompleixen el Codi de Consum de Catalunya, que a l’article 128-1 garanteix el dret dels consumidors a rebre les informacions bàsiques de l’etiquetatge i les instruccions dels productes en català.

Els famosos clics de la marca Playmobil són una de les moltes joguines que no estan etiquetades en català, amb la qual cosa desobeeixen la normativa catalana.

El Codi de Consum català és clar i compatible amb la resta de normatives del sector. A Catalunya, totes les informacions obligatòries en les caixes i fullets d’instruccions haurien de ser, també, en català.

Mentre les grans empreses del sector, com Playmobil, no incorporin el català als seus productes, no aconseguirem revertir aquesta situació. Si Playmobil etiquetés en català podria, a més de complir la llei, aconseguir arrossegar altres marques de joguines per una simple qüestió de competència.

Els jocs i les joguines tenen un paper clau en la socialització dels infants i en molts casos representen el primer contacte amb la llengua i la cultura del seu país. Assegurem-nos que aquest primer contacte amb la llengua sigui amb el català!

Reclamem a Playmobil que etiqueti en català i que serveixi d’exemple a d’altres marques de joguines!

Participants
16790
Objectiu
15000

Dirigit a: Playmobil

Proposada per: Plataforma per la Llengua

Signa aquesta petició!

  • Introdueix un nom
  • Introdueix un cognom
  • Introdueix un Codi Postal
  • Introdueix un telèfon
  • Introdueix una adreça electrònica Ho sentim, ja existeix un usuari amb aquest email
  • He llegit i accepto la política de privacitat Has d’acceptar la política de privacitat.
    No desitjo rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de PLATAFORMA PER LA LLENGUA