Vols millorar la situació del català en algun àmbit en concret? Fes-nos arribar la teva petició!
Tot i que no ens podem comprometre a posar en marxa totes les iniciatives que ens demaneu, des de la Plataforma per la Llengua les valorarem i les estudiarem totes.
L'objectiu principal de l'entitat és millorar el reconeixement de la llengua i dels drets lingüístics dels catalanoparlants arreu del domini lingüístic. Per aquest motiu, les vostres peticions ens seran especialment útils per tal de copsar quins són aquells àmbits, empreses, serveis o productes que més inquietud generen pel que fa a la manca de presència de la nostra llengua. Aquesta informació ens ajudarà a engegar campanyes compromeses amb l'objectiu d’aconseguir canvis reals. La teva opinió ens interessa!
Crear nova peticióFes-nos arribar la teva proposta. Omple aquest formulari:
La teva sol·licitud de petició s’ha enviat correctament. Moltes gràcies per la teva col·laboració i suport.
En acompliment de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal 15/1999de 13 de desembre), Plataforma per la Llengua – Col·lectiu l’Esbarzer i CANVIA.CAT us informen que les vostres dades consten en un fitxer manual i automatitzat.
Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les vostres dades adreçant-vos per escrit a Plataforma per la Llengua – Col·lectiul’Esbarzer, a l’atenció de Protecció de Dades, C/ Sant Pere Més Alt, 2, pral. 2. 08003 Barcelona. O també per correu electrònic a info@plataforma-llengua.cat
TancarPetició:
La xarxa social LinkedIn no incorpora la llengua catalana al seu web, malgrat que és accessible en un total de 24 llengües, algunes de les quals tenen menys parlants que el català. Aquest fet té unes repercussions negatives evidents en l’àmbit socioeconòmic, i així li ho volem traslladar a l’empresa.
LinkedIn, amb més de 600 milions d’usuaris i present en més de 200 països, és avui en dia la xarxa social professional més gran del món. Permet navegar-hi en un total de 24 llengües, algunes de les quals tenen menys parlants que el català, com ara el danès o el noruec. Malauradament, però, el català no forma part d’aquest grup de 24 llengües, ni tampoc del grup de 45 llengües que la xarxa té en compte per a una funció tant bàsica i central com és incorporar el currículum vitae, tot i que la majoria de llengües europees de comunitats lingüístiques de dimensions similars al català hi són presents.
Volem fer saber a LinkedIn que l’absència de la nostra llengua en aquesta xarxa social representa un perjudici evident per als 10 milions de catalanoparlants que la podríem utilitzar i que dificulta la integració amb altres eines que fem servir, com ara els serveis públics d’ocupació dels territoris catalanoparlants, que funcionen en català. Per tot plegat, doncs, reclamem a LinkedIn que incorpori el català com a llengua de navegació i permeti la promoció dels currículums en llengua catalana amb total normalitat!
27678 Signatures