Malauradament, aquesta opció encara no està activa!

Estem acabant de treballar perquè d’aquí a molt poc puguis utilitzar la plataforma canvia.cat a ple rendiment.

Gràcies per participar en el primer portal de causes en català i pel català!

Tancar

Volem LinkedIn en català!

Petició:

LinkedIn, amb gairebé 400 milions d’usuaris i present a més de 200 països, és avui en dia la xarxa social professional més gran del món. Permet navegar-hi en un total de 22 llengües i tenir el currículum en 40 idiomes. Entre aquestes xifres, però, no s’hi inclou el català.

LinkedIn margina el català del mercat laboral. No tenir l’opció de posar LinkedIn en català suposa una gran pèrdua per a la llengua, però també per a les empreses i usuaris catalanoparlants, que no poden valorar la llengua com un mèrit més a l’hora d’optar a una oferta de feina.

Ara mateix, els 10 milions de catalanoparlants som invisibles a la comunitat professional més gran del món, mentre que llengües amb un nombre similar de parlants –o fins i tot amb menys parlants– sí que hi tenen presència.

Volem que LinkedIn tingui en compte el català i els 10 milions de catalanoparlants, i que no exclogui la nostra llengua dins el món professional. Ajuda’ns a aconseguir-ho!

Participants
25542
Objectiu
25000

Dirigit a: Linkedin

Proposada per: Plataforma per la Llengua

Signa aquesta petició!

  • Introdueix un nom
  • Introdueix un cognom
  • Introdueix un Codi Postal
  • Introdueix un telèfon
  • Introdueix una adreça electrònica Ho sentim, ja existeix un usuari amb aquest email
  • He llegit i accepto la política de privacitat Has d’acceptar la política de privacitat.
    No desitjo rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de PLATAFORMA PER LA LLENGUA