Malauradament, aquesta opció encara no està activa!

Estem acabant de treballar perquè d’aquí a molt poc puguis utilitzar la plataforma canvia.cat a ple rendiment.

Gràcies per participar en el primer portal de causes en català i pel català!

Tancar

Reclamem a Netflix l’emissió de continguts en català!

Petició:

Netflix, el proveïdor de televisió per internet més gran del món, va arribar a l’estat espanyol el passat dimarts 20 d’octubre, i va fer-ho sense tenir en compte el català ni als 10 milions de potencials consumidors catalanoparlants.

La plataforma televisiva surt al mercat espanyol amb un catàleg de sèries i pel·lícules només disponibles en castellà i anglès. Després que la Plataforma per la Llengua, a través d’una carta, demanés a la companyia que respectés els drets lingüístics dels catalanoparlants, i davant l’allau de missatges amb l’etiqueta #NetflixInCatalan a Twitter, el CEO i fundador de Netflix, Reed Hastings, va respondre que l’opció d’emetre continguts en català està supeditada a la demanda real dels catalanoparlants.

Volem demostrar-li que aquesta demanda existeix de veritat, que els catalanoparlants volem gaudir de contingut en català a través de Netflix.

Més informació a: https://www.plataforma-llengua.cat/que-fem/noticies/2969/la-plataforma-per-la-llengua-exigeix-a-netflix-lemissio-de-continguts-en-catala

Participants
25859
Objectiu
25000