Malauradament, aquesta opció encara no està activa!

Estem acabant de treballar perquè d’aquí a molt poc puguis utilitzar la plataforma canvia.cat a ple rendiment.

Gràcies per participar en el primer portal de causes en català i pel català!

Tancar

Reclamem a Playmobil
que etiqueti en català!

Petició:

Els populars clics de la marca Playmobil no incorporen la llengua catalana en les informacions d’embalatge i etiquetatge, ni en les instruccions de muntatge i seguretat dels productes com sí que ho fan en desenes de llengües a casa nostra. Entre aquestes llengües n’hi ha de molt menys parlades que el català com són el danès, el finès, l’estonià, el lituà, el letó o l’eslovac.

D’altra banda això comporta un incompliment de la normativa catalana en matèria de consum. La Llei 22/2010 del Codi de Consum de Catalunya obliga les empreses a fer aquest tipus d’informacions com a mínim en català (article 128-1).

El Codi de Consum català és clar i compatible amb la resta de normatives del sector. Està avalat fins i tot per una sentència (2017) del tribunal constitucional espanyol. A Catalunya totes les informacions obligatòries en les caixes i fullets d’instruccions haurien de ser, doncs, també en català.

Reclamem a Playmobil que etiqueti en català i que respecti els drets dels consumidors inclosos en la normativa aprovada pel Parlament de Catalunya. Volem jugar també en català!

Participants
16793
Objectiu
15000